Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 63.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb sausage ragu
30min
Chicken in chipotle sauce
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Warm satay bowl
1h 10min
Pumpkin tahini smash
40min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min