Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de paletilla de cordero deshuesada, en trozos de 2 cm
- 90 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 50 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 1 diente de ajo
- 5 g de comino en grano
- 5 g de cúrcuma molida
- 5 g de jengibre molido
- 2 pellizcos de canela molida
- 40 g de miel
- 50 g de pasas
- 200 g de cuscús
- 650 g de agua
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 ramita de perejil fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 Min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8h 45min
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1h 30min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1h 15min
Lubina con salsa de lima
40min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min
Enchiladas de carne en hoja de lechuga
1h 30min
Menú: Gulash y buñuelos de pan al vapor. Mini cheesecakes
2h 10 min.
Conejo en salmorejo
9h