Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g red bell peppers (approx. 2 large)
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 40 g bread, torn in pieces
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 80 g walnuts, shelled
- 40 g pomegranate syrup
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
-
1
tsp Aleppo pepper flakes
of 1 tsp Espelette pepper, ground - ½ tsp salt, to taste
- parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733.8 kJ / 174.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 158.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Wheat
35min
Bulghur
35min
Hummus
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Baba Ganoush
1h
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Muhamara dip
5min
Baba Ghanoush
1h 30min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Muhamara dip
30min