Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Röstis
- olive oil, for greasing
- 130 g beetroot, peeled, halved if necessary to fit in feeder
- 130 g parsnips, peeled
- 130 g sweet potato, peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- 2 garlic cloves
- 2 medium eggs
- 70 g plain flour
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
Crème Fraîche Topping
- 5 g fresh dill, cut in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest only
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1311 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min