Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
of red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 55.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Pancakes
45min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 Std. 20 Min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2 godz. 15 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Gluten-free Bruschetta
3h
Bruschetta
3h