Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
of red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 55.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Onion Tart (TM6)
1h
Amaranth Crispbread
1u. 15min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Caesar Salad
30min
Tzatziki
20 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Gingerbread People
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1u. 15min
Quinoa and Lettuce Salad
30min