Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
of red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 55.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
'Chip Shop' Curry Sauce
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Coleslaw
10min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Carrot and Swede Mash
20 min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Geen beoordelingen
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Geen beoordelingen
Vegetable soup
35 min
Versatile chunky soup
50 min
Creamy Mushrooms
35 min
Creamy Pepper Soup
20 min