![Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6f85383f6823a0b46042056c485427c/Derivates/1fd6a09c92f1771e67b309d6d7636d15f7334fe7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (optioneel)
- cashew nuts, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 625 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Spanakopita
2h 10min