Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 99.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 869.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Colourful Quinoa Salad
40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Green Goddess Quinoa Salad
40min