Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
TM6 TM5

Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g cucumber, ends removed
  • 250 g carrots, ends removed
  • 120 g red onions, halved vertically
  • 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
  • 4 spring onions, dark green part and ends removed
  • 350 g rice vermicelli
  • boiling water, for soaking
  • 2 garlic cloves
  • 9 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
  • 5 tsp fish sauce
  • 80 g water
  • 100 g rice vinegar
  • 2 Tbsp sugar
  • 100 g fresh beansprouts
  • 2 sprigs mint, fresh, leaves only
  • 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
  • 1 lime, cut in wedges

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1984.6 kJ / 474.3 kcal
Eiwitten
11.8 g
Koolhydraten
99.1 g
Vetten
4.3 g
Verzadigd vet
0.5 g
Vezels
9.3 g
Natrium
869.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten