Apparaten en Accessoires
Sumac and Quinoa Lavosh
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
18 portions
Ingrediënten
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
220 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
449 kJ /
107 kcal
Vetten
5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Florentines
1u. 10min
Amaranth Crispbread
1u. 15min
Rye seed loaf
28u. 10min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Buckwheat Crêpes
30min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1u. 35min
Apple Butter
1u. 30min
Beetroot Gravadlax
48u. 20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Walnut Bread
2u. 45min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1u. 30min