Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g plain flour
- 200 g quinoa, cooked (cooked weight, see tip)
- 1 tsp poppy seeds
- 3 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp sugar
- 50 g unsalted butter, diced
- 330 g milk
- 2 Tbsp sumac, for sprinkling
- 2 tsp coarse sea salt, for sprinkling
- 2 Tbsp vegetable oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange and Marmalade Cake
1h 15 min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Raw Chocolate Snaps
1 Std. 5 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Gooseberry Curd
1 Std.
Crusty Spelt Bread
2h 20 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Onion Focaccia
3h 20min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min