Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g plain flour
- 200 g quinoa, cooked (cooked weight, see tip)
- 1 tsp poppy seeds
- 3 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp sugar
- 50 g unsalted butter, diced
- 330 g milk
- 2 Tbsp sumac, for sprinkling
- 2 tsp coarse sea salt, for sprinkling
- 2 Tbsp vegetable oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1u.
Colourful Quinoa Salad
40 Min
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1u.