Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
of tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
of balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 91.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1586.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min