Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
of tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
of balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 91.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1586.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Seafood Marinade
5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1sa
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1sa
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1sa
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 dk
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min