
Apparaten en Accessoires
Yakisoba Rice Vermicelli
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Yakisoba Sauce
-
gluten-free soy sauce40 g
-
Worcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
551 kcal /
2305.4 kJ
Eiwitten
18.2 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
91.4 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Natrium
1586.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland