Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2731 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Gamberi e calamari speziati
20 min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min