Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2731 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carote con omelette
30 min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Frittelle di patate con spinaci insaporiti
35 Min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15 Min
Patate duchessa con verdure
1 Std. 15 Min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1 Std.
Scorfano con pomodori, carote e riso
50 min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min