Apparaten en Accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Duitse brunch
1u. 15min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen