Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(optioneel)
of le zeste d'un citron jaune, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 79.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de champignons
35min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45min
Velouté de moules au safran
40min
Taboulé aux fruits de mer
30min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Linguine alle vongole
45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Soupe de moules au curry
45min