Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(optioneel)
of le zeste d'un citron jaune, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 79.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Cocktail Bellini
5 min
Tartare de champignons
35min
Velouté de moules au safran
40min
Riz frit à l'ananas, crevettes et basilic thaï
35min
Pétoncles marinières
40min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 godz. 45 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2h 40 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min
Sauce aux figues
25 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min