Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita di maiale
- 200 g di carne trita di vitello
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo lasagne
- 350 g di ricotta di pecora
- 300 g di mozzarella a fettine
- 150 g di salame tipo soppressata, a fette sottilissime
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2582.9 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 904.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1h 30min
Barchette feta e bietole
2h
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Pasta alla ionica
30 min
Pasta al forno veloce
45 Min