Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, media stagionatura, a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 700 - 800 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche miste secche
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 250 g di pasta secca lunga, tipo spaghetti (non troppo grossi)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a fette
- 100 g di salame a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 674.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1 Std.
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35 Min
Involtini di melanzane (vegan)
15h
Biscotti con semi di girasole
1 Std.
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Lasagne di pane raffermo
1h 45min
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
35 Min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Torta di carote e frutta secca con cioccolato (vegan)
1u. 10min