Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
of 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Natrium
- 2.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Cous cous alle verdure CucinaBarilla
25 Min
Involtini di tacchino con riso basmati
40 Min
Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
40 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1 Std.
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Burger di spinaci
40 Min
Frittelle di patate con spinaci insaporiti
35 Min
Polpette di carote
1 Std.