Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
of 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Natrium
- 2.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di spinaci
25 min
Frittata di spinaci al forno
45min
Frittata alle zucchine
40min
Burger di spinaci
40min
Spinaci al burro
30min
Polpette alla mortadella
40min
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 godz. 45 min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 Std. 40 Min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Crêpes alle zucchine
1h 15min