Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto

Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 doses

Ingrediënten

Descascar batata
  • batata nova c/ casca (ver dica)
    600 g
  • água
    600 g
Pesto de aneto
  • cebola roxa
    50 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • pinhão
    50 g
  • azeite
    60 g
  • aneto, fresco
    25 - 30 g
  • alcaparras em conserva
    20 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    10 g
  • iogurte grego
    150 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
Salada de batata nova e espargos
  • água
    1300 g
  • ovos
    5
  • espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
    400 g
  • pepino (optioneel) cortado em fatias (2 mm aprox.)
    150 g
  • Aneto só as folhas q.b. p/ guarnecer
  • Pinhão (optioneel) torrado p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 595.8 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 2209.2 kJ / 528 kcal
Vetten 32.8 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 39.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...