Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 190 g farinha tipo 65
- 50 g azeite
- 100 g água
- 2 ovos
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 1 - 2 pitadas de sal
- 100 g queijo quark magro (ver dica)
- 250 g mistura de legumes crús (ex.: folhas de rúcula, tomate-cereja...)
- 30 g fiambre de peru fatiado
- 50 g queijo mozarela em bolas pequenas
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 970 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 243 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha caprese
50 Min
Salada de salmão e arandos
40 dk
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1sa
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Tarte grega
40 dk
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 Min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 Std. 15 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35 dk
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Torta de espinafres
1sa
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min