Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de crevettes aux haricots rouges
1h 20 min
Porridge pomme et flocons d'avoine
30 min
Soupe froide au kimchi 🌶️🌶️
10 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25 min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20 min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30 min
Mafé aux patates douces et riz
1sa 15 dk
Paëlla veggie
50 min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min