Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min
Sauce tomate aux noisettes
25 Min
Chili de pois chiches
45min
Bouillon de restes de légumes
55 min
Mafé aux patates douces et riz
1 Std. 15 Min