Apparaten en Accessoires
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Voorbereiding 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Saltimbocca en groenten
-
kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)4 stukken
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
verse salieblaadjes8
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
water500 g
-
wortelen in hapklare stukken100 g
-
peterseliewortel in hapklare stukken150 g
-
pastinaak in hapklare stukken150 g
Risotto en afronding saltimbocca
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)60 g
-
sjalotten in tweeën gesneden80 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
saffraan (0,1 g)1 pak
-
bevroren doperwten100 g
-
kippenbouillon500 g
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
olie om te frituren
-
mascarpone50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1666 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
3184.6 kJ /
761.2 kcal
Vetten
28.2 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
75.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Rudolphs Mocktail
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Pompoensoep met room
35min