Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 200 g di vino bianco, secco
- 800 g di acqua
-
1
dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado di pollo per brodo fatto in casa - 12 fette di pane tipo baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Crema di pomodoro
25 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di pomodori
35 Min
Purea di topinambur
40 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Gazpacho
15 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Vellutata di porri
40 Min