Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
- 150 g di cipolle rosse, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio (non pelati)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 30 g di zenzero fresco
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 120 g di patate, pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
-
4
cucchiai di quark
of 4 cucchiai di yogurt greco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di peperoni
20min
Crema di zucchine
30 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Crostata al rabarbaro
55min
Purea di topinambur
40 min
Barrette ai frutti di bosco
1 godz.
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Mousse di formaggio
10 min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 godz. 30 min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Frizzantino al limone
10 min
Vellutata di pomodori
35 Min