Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 50 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 300 g di riso basmati, lavato
- 1 cucchiaino semi di cumino
- 2 cucchiaini di curcuma, secca, in polvere
- ½ cucchiaino di semi di senape neri
- 1 cucchiaino di curry in polvere
Verdure
- 1000 g di acqua
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (2 cm)
- 100 g di carote, a fette (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- 75 g di anacardi
- 50 g di uvetta sultanina
Salsa e finitura
- 100 g di yogurt naturale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Mousse al cioccolato vegana
30 dk
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 dk
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Curry di lenticchie
50min
Hummus
10 min
Gratin di broccoli e quinoa
1 godz. 10 min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Stufato di pollo alla senape
40min
Empanada di tonno
1 godz. 10 min
Moussaka di lenticchie
1sa 30 dk
Curry di zucca
30 dk