Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cucchiai di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate e asciugate
- 2 - 3 cucchiaini di sale alle erbe, a seconda dei gusti
- 1 peperone rosso, a pezzi (circa 100 g)
- 400 g di cavolfiore, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 2 - 3 cucchiaini di capperi sott'aceto, a seconda dei gusti
- 1 cucchiaino di miele
- 1 scatola di fagioli rossi (peso netto sgocciolato: circa 280 g)
- 1 - 2 pizzichi di pepe, macinato fresco, a seconda dei gusti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1545 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 167 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Verdure all'orientale
10 Min
Ragù di lenticchie
1h 30min
Dal makhani
Geen beoordelingen
Curry di verdure
1h
Asparagi con patate
50min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Knöpfli
50min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Treccia bernese
1h 45min