Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
-
200
g di barbabietole crude, pelate, a pezzi (2 cm)
of 200 g di barbabietole, cotte, pelate, a pezzi (2 cm) - 40 g di olio di oliva più un po’ per guarnire
- 300 g di farro (tempo di cottura 13-15 minuti) vedi consiglio
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe, macinato fresco
- 1 mazzetto di basilico, fresco
- 60 g di panna
- 2 cucchiai di lievito alimentare
- 20 g di fiocchi d'avena
- 50 di formaggio grattugiato, ad es. parmigiano, sbrinz o gruviera (optioneel)
- 2 cucchiaini di olio di oliva
- 50 g di formaggio grattugiato, ad es. parmigiano, sbrinz o gruviera
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079.2 kJ / 496.9 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min
Zuppa di farro contadina
50 Min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Geen beoordelingen
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Risotto ai peperoni
35 Min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Curry di zucca
1 Std.
Crema spalmabile di carote e ceci
15 Min
Paella di fagioli
55min
Pentolata di riso e zucca
50 Min