Compatibele versies
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
of 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35min
Dal di lenticchie
35min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Quiche di asparagi
1h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Curry di verdure
1h
Hummus
10 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Peperoni con tofu e fagioli
1h