Compatibele versies
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
of 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1hod. 15min
Curry panang
45 Min
Curry di verdure
1hod.
Crema spalmabile di carote e ceci
15min
Hummus
10 dk
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Torta salata alle verdure
1hod.
Pad thai con pollo
20 Min
Dal di lenticchie
35 Min