Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, tagliata in quarti
- 50 g di carota, pelata e tagliata a rondelle (0.5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di foglie di spinaci fresche, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- 160 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 dk
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Minestrone
45 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pasta e fagioli
50 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestrone
45 min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 dk