Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, tagliata in quarti
- 50 g di carota, pelata e tagliata a rondelle (0.5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di foglie di spinaci fresche, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- 160 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di verdure
25 min
Crema marocchina di fave
35 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di lenticchie
30 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min