Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di carote, a fette (5 mm)
- 200 g di lenticchie, rosse, secche (tempo di cottura 10 minuti)
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprica dolce in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di prezzemolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati integrale con macinato magro e verdure
40 Min
Pasta al forno sprint
55 Min
Minestrone con ceci
40 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 Min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Zuppa di farro contadina
50 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40 Min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 Min
Praline al cioccolato con liquore
Geen beoordelingen
Magdalenas
1 Std.
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min