Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di carote, a fette (5 mm)
- 200 g di lenticchie, rosse, secche (tempo di cottura 10 minuti)
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprica dolce in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di prezzemolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Cornetti al formaggio
Geen beoordelingen
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Geen beoordelingen
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10 min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Geen beoordelingen
Risotto Cinque P
30 min
Sfoglia di pere e cioccolato
Geen beoordelingen
Stufato con patate e champignon
1h
Curry di zucca
30 min