Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- 50 g acqua, e un po' di più per l'ammollo
- 200 g di filetto di maiale, a strisce (circa 0,5 x 5 cm)
- 1 cucchiaino di vino di riso (per esempio mirin o sake)
- 3 cucchiaio di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di cipolle, tagliata in otto
- 15 g di olio neutro, (per esempio olio di girasole)
- 50 g di carote, a strisce sottili (v. Consigli)
- 200 g di cavolo cinese
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 500 g di noodle udon, surgelati, scongelati (v. Consigli)
- 50 g di taccole
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1412 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 dk
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35 Min
Sciroppo Chai
35 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Geen beoordelingen
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1 Std. 30 Min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min
Strudel di cavolo rosso
Geen beoordelingen
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min