Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di funghi champignon freschi, a fette
- 300 g di chicchi di quinoa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di riso
- 80 g di salsa di soia
- 40 g di olio di sesamo
- 2 cucchiaini di semi di sesamo, tostati
- 220 g di cipolla, a spicchi
- 130 g di carota, a fette (1-2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 di cipolla rossa
- 150 g di cetriolo
-
100
g di asparagi verdi
of 100 g di edamame, surgelati - 12 pomodorini
- 160 g di mais dolce in scatola
- 120 - 150 g di spinaci baby freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2662 kJ / 636.3 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1541.8 mg
Alternatieve recepten
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Poke di quinoa e seitan
1 Std.
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 Min
Grano saraceno con funghi
25 Min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Miglio con ceci e verdure al curry
1 Std.
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Cottura del miglio
45min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Tabulè di quinoa
40min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45min