Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzettini
- 450 g di acqua
- 300 g di bietole, bianche, principalmente le foglie verdi, tritate grossolanamente
- 100 g di panna
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 80 g filetti di trota, affumicatii, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3h 15min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Crema di bietola
35 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Torta di mele
1 Std.
Feta al cartoccio
25 Min
Castagne lesse
55min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Funghi all'aglio
20 min
Torta di carote argoviese
2h