Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
-
500
g di petto di tacchino, senza pelle e disossato, a pezzi (3-5 cm)
of 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1sa 45 dk
Corona dei Re Magi
2h 15min
Porridge alle mandorle
15 min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Burrito
45 dk
Carac (Tortini al cioccolato)
2sa
Focaccine fantasia
2h 5 min
Lasagne classiche
2sa
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 dk
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 dk