Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
-
500
g di petto di tacchino, senza pelle e disossato, a pezzi (3-5 cm)
of 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 min
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 min
Polpette in salsa spagnola
55min
Petto di pollo al Metaxa
1 godz.
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Geen beoordelingen
Stelle alla cannella
1 godz. 30 min
Polpette di melanzane
45 min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Girelle alle verdure
1 godz. 20 min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20min
Biscotti milanesini
3hod.