Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Crema di bietola
35min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Lasagne classiche
2u. 5min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Lasagne asparagi e funghi
Pas d’évaluation
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Torta salata con funghi
45min
Funghi all'aglio
20min