Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 100 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi (3-4 cm)
- 1 scalogno, a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 Insalata romana (solo il cuore), spezzettati
- 2 pomodori, tagliati in otto
- ½ di peperone verde, a strisce sottili
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di tonno all’olio di oliva o al naturale (peso netto sgocciolato: 140 g)
- 8 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati (optioneel)
- 4 gambi di basilico, fresco, spezzettati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2036 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Insalata greca
25 dk
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min.
Zuppa d'orzo grigionese
55 min