Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 10 g di burro, non salato + q.b. per imburrare
- ¼ cucchiaino di sale + q.b. per cospargere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 30 - 40 g di spinacini, freschi, a seconda dei gusti
- 50 g di formaggio caprino fresco, fresco, sgocciolato, a fette
- 4 uova
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- 500 g di acqua
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 626 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Keine Bewertungen
Zuppa di riso
50min
Insalata di patate
8h 45min
Feta al cartoccio
25 min
Fastenwähe di Basilea
2h
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Barrette al sesamo
30min