Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 10 g di burro, non salato + q.b. per imburrare
- ¼ cucchiaino di sale + q.b. per cospargere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 30 - 40 g di spinacini, freschi, a seconda dei gusti
- 50 g di formaggio caprino fresco, fresco, sgocciolato, a fette
- 4 uova
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- 500 g di acqua
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 626 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Albumi montati a neve
5min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Purea di patate
45min
Feta al cartoccio
25 min
Insalata di couscous
50min
Zabaione
15min
Zuppa di zucca
35min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Frittata solo albumi
35min
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
Geen beoordelingen