Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Purè di patate
45 Min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Polenta
1h
Sfogliata del Canton Uri
Geen beoordelingen
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min