Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 Min
Pane rustico
2 Std.
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 dk
Zuppa di porri e formaggio
30min
Agnello al curry indiano
1 Std. 30 Min
Polenta
1hod.
Spaghetti alla carbonara
30min
Minestrone
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1hod. 15min
Minestra di carote e menta
35 Min