Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crostini di pane
- 100 g di pane del giorno precedente, a pezzi (2 cm)
- ½ mazzetto origano fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
Insalata
- 80 g di cipolle rosse, tagliata a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 20 g di succo di limone
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ mazzetto origano fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 1 cetriolo (circa 400 g), pelato, tagliato in quattro per il lungo, privato dei semi, a pezzi (3 cm)
- 270 g di peperone rosso, a pezzi (3 cm)
- 270 g di peperone verde, a pezzi (3 cm)
- 100 g di olive nere, denocciolate
- 150 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- 200 g di formaggio feta, in Scheiben
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Lasagne
2h
Guacamole
5min
Insalata nizzarda
40min
Chips croccanti con guacamole
1h
Lasagne al forno
2u. 30min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Quiche di cipolle
1h 15 min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di barbabietole
10 Min