Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crostini di pane
- 100 g di pane del giorno precedente, a pezzi (2 cm)
- ½ mazzetto origano fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
Insalata
- 80 g di cipolle rosse, tagliata a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 20 g di succo di limone
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ mazzetto origano fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 1 cetriolo (circa 400 g), pelato, tagliato in quattro per il lungo, privato dei semi, a pezzi (3 cm)
- 270 g di peperone rosso, a pezzi (3 cm)
- 270 g di peperone verde, a pezzi (3 cm)
- 100 g di olive nere, denocciolate
- 150 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- 200 g di formaggio feta, in Scheiben
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Gamberi al curry
35min
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Rösti alla bernese
40min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Knöpfli
50min
Lasagne
2h
Insalata nizzarda
40min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Insalata di peperoni
20 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Insalata di broccoli
15 Min