Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 290 g di fagioli rossi in scatola, lavati e sgocciolati
- 300 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1865 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Carbonara vegetariana
30 Min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 Min
Lasagne
2h
Pasta al pomodoro e spinaci
35 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Insalata di couscous
50 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Geen beoordelingen
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min