Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 290 g di fagioli rossi in scatola, lavati e sgocciolati
- 300 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1865 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Riso alle verdure con carne
50 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40min
Paella di fagioli
55 min
Risotto salame e piselli
30 min
Zuppa di pollo con noodle
1 godz. 35 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Minestrone con ceci
40 min