Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g di Parmigiano reggiano
Involtini di pollo
- 6 scaloppine di petto di pollo
- 1 - 2 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 6 fette di prosciutto, seccato all’aria
Salsa di pomodoro
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 - 500 g di pomodori freschi, tagliati in quattro
- 6 - 8 foglioline di dragoncello, fresco
- 100 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1796 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Değerlendirme yok
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Coq au vin
2 godz.
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 5 min
Insalata arcobaleno veloce
10 dk