Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 3 spicchi di aglio
- 4 cucchiai di burro chiarificato
- 800 g di spezzatino di manzo (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di farina
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 160 g di bacon a fette (2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- 1 rametto rosmarino fresco
- 500 g vino rosso
- 230 g di funghi champignon
- 150 g di cipolline sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2654 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Ragù di lenticchie
1h 30min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Gratin di gnocchi al porro
50min
Quiche di asparagi
1h
Coq au vin
2 Std.
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Blanquette di vitello
1 Std. 15 Min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Pasta in brodo
35min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45min