![Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94AFCD42-8BDC-43C7-85FB-A5A518AF4ED4/Derivates/564e766b-e507-42f9-87ec-967ef534d3c2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di burro morbido
- 2 bistecche di filetto di manzo (180-200 g l'una, spessore 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 foglia di alloro secca
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Meringhe
2h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Risotto alla milanese
30min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Filetto di maiale in crosta di pancetta con burro aromatizzato
1h 45min
Purè di patate
50min
Cotechino e lenticchie
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Purea di patate
45 min