Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
of 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno a metà
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 250 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
-
900
g di brodo vegetale
of 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche (timo, rosmarino, maggiorana), le foglie e gli aghi lavati e asciugati
- 150 g di farro
- 1 pizzico di sale
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, scolati dal loro liquido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di farro contadina
50min
Minestrone
45 dk
Minestrone
45 dk
Pasta e fagioli
50min
Minestrone
45 dk
Zuppa di verdure
25min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 Std. 40 Min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Cavolfiore gratinato
55 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min