Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al vapore
20 min
Passato di verdure
50min
Vellutata di verdure
40min
Zucchero vanigliato
72 godz.
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Gamberi in agrodolce
1h 15 min
Tiramisù
5h 40min
Polenta
1h
Minestrone
45min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Risotto alla parmigiana
30min