Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al vapore
20 min
Passato di verdure
50min
Polpette al sugo
45min
Vellutata di verdure
40min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Minestrone
45min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Tris di riso, pesce e verdure
35 Min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50min