Compatibele versies
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arrosto di vitello
- 1200 g di girello di vitello, ordinata dal macellaio
- 1 cucchiaio di burro
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 20 g di mandorle con la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 100 g di pane bianco a fette per toast, a pezzi (3 cm)
- la scorza di lime, (di 1 limone)
- 80 g di burro, a pezzi
Contorno
- 600 g di acqua
- 600 g di patate novelle, a cubetti (2 cm)
- 250 g di asparagi verdi, tagliati in diagonale (3 cm)
- 250 g di pomodori ciliegino
- 40 g di aceto balsamico bianco
- 40 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 465.3 kJ / 111.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3h 15 min
Frittelle di patate
45min
Asparagi con patate
50min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Pane rustico
2h
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Crema inglese
15min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Risotto ai frutti di mare
1h 15 min