Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
of 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala, a pezzi
- 60 g di cipollotti bianchi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine, a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Base per pizza
49h 30 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Sorbetto al cetriolo e limone
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Torta di spinaci e carote al vapore
Geen beoordelingen
Pizza con la zucca
1 Std.
Focaccia croccante
2h 10min
Frittata soffice alle patate
1h 15min
Zuppa di zucca
35 Min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1h 45min