Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pane bianco, raffermo, tagliato a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino, senza pelle e disossati, tagliati a pezzi
- 150 g di lenticchie, in scatola, sgocciolate (pesare dopo averle sgocciolate) (vedere consiglio)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale, tagliata a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina bianca
- olio per friggere ad immersione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Minestrone con ceci
40min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Geen beoordelingen
Couscous di cavolfiore
Geen beoordelingen
Salsa al pepe verde
20 Min
Pasta al forno dell'alpigiano
50min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Salsa esotica
Geen beoordelingen