Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova sode
20min
Citronette e Vinaigrette
10 min
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20min
Couscous di cavolfiore
Geen beoordelingen
Minestrone
45 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Funghi all'aglio
20min
Carciofi alla romana
50min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Verdure al vapore
20min
Patate lesse
30 Min