Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Uova sode
20 Min
Albumi montati a neve
5min
Fette biscottate al farro
Geen beoordelingen
Vin brûlé bianco
20 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 godz. 30 min
Insalata di riso
40 Min
Patate lesse
30 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Minestrone
45 Min
Fagiolini al pomodoro
55 Min
Verdure al vapore
20 Min