Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano
- 30 g di gambo di sedano
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 30 g di carota, pelata e tagliata a pezzi (2 cm)
-
2
foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di foglie di salvia, secca - 30 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di polpa di zucca, a pezzi (1 cm)
- 250 g di cavolfiore, solo le cimette
- 250 g broccoli romaneschi, solo le cimette
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di pasta secca per zuppe
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 cucchiaio di prezzemolo, tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Minestrone
45min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 min
Zuppa di verdure
25 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Zuppa di cavolo
50min
Cavolfiore gratinato
55min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min