Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 500 g di finocchi, tagliati in quarti, senza gambo
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 50 g di olio di oliva
-
30
g di succo di limone, spremuto fresco
of 30 g di aceto alla frutta
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 728 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Frittata con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Verdure saltate
10 Min
Torta di mele con crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Padella di verdure alla mediterranea
30 Min
Esperienza culinaria
2sa
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Insalata di riso
40 Min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Pane a torciglione veloce
40 Min