Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento di verdure
- 2 spicchi di aglio, pelati e schiacciati
- 30 g di olio di oliva
- 200 g di zucchine, non pelate, tagliate alla julienne (lunghezza 5 cm)
- 150 g di carote, tagliate alle julienne (lunghezza 5 cm)
- 1 gambo di sedano (circa 50 g), a fette
- 40 g di cipolla, tagliata a spicchi
- 200 g di funghi, freschi (in base alla stagione), tagliati a fette
- 50 g di porro, tagliato a fette
- 1 pizzico di sale
- 30 g di salsa di soia
Noodles
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di vermicelli cinesi, (glass noodles)
- 100 - 150 g di germogli di soia freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15 min
Insalata di lenticchie
30 Min
Melanzane al vapore con riso
1h
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Lasagne
2h
Poke-Bowl
35 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1 Std. 20 Min
Knöpfli
50 min
Hummus
5 Min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 min
Tartare di uova
35 min
Fonduta moitié-moitié
20 min